Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

hari sabtu..

by - Sunday, February 21, 2010

tadi waktu baru nak online tetibe dengar amsyar jerit,

"kak dek, nak makan cendol ke tak nie?"

dengar je bende tuh terus tau yang mesti mama belikan cendol sebab sejak semalam anaknya yang cute ni meregek mintak cendol kat dier. lari turun tangga dengan senyuman yang lebar pandang muka mama, then dier kata,

"nanti lepas maghrib kita pegi jusco. mama da cari everywhere sampai kg. baru tapi tak jumpa cendol adek."

yes. pegi jusco semata-mata nak makan cendol je.

sampai jusco terus nampak big apple then merengek kat mama nak donut pulak. hehehe. akhirnya dapat hilangkan kempunan nak makan donut big apple n of cause cendol!!
sangat suka...

oh. lately ni saya tetibe teringat cerita ni



tak tau nape tetibe je rindu dekat mong-ryong tu. hrmmm.

You May Also Like

0 respond