Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Update #5

by - Monday, November 18, 2013






Urgghhh my holiday entry selalu sangat delay dek penyakit super malas saya ni. Memang dah tak boleh buat apa.


Tomorrow dah final exam. Cepatnya lahai tetiba dah final. Lepas tuh cuti sampai bulan 2. Apa nak buat cuti lelama ni??? Layan korean drama mungkin. Esok exam mathematics. Revision satu apa pun tak. Lepas tu ada impian nak dapat poplat.


Mathematics for Computing
Multimedia Technology
C++ Programming
Communication Theory & Study Skills (English)
Malaysian Studies
Fundamental of Computer Systems


Ni hah semua subject for semester satu ni. Memula nampak macam senang je tapi kalau tak amik serious langsung orang bijak cemana pun takkan lulus dengan cemerlang. Orang bodoh kalau make effort, belajar sungguh-sungguh dapat jugak result hebat.







Okay now saya nak kena buat apa??? Ohh sambung study. Okay bye, till then. (:





You May Also Like

0 respond