Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

cerita hari ni

by - Monday, March 29, 2010

 i thought today kena buat spot talk. terlupa lak yang form 3 and 5 de exam. asyik delay je spot talk tu. at the end of the year kelas belakang-belakang tu tak yah buat. haishh tak adil betul.

tadi pjk buat ujian segak. adoiyai. teruk betul my result. i bet keseluruhan mesti dapat 'kurang cergas'. buat push-up tadi pun terseksa.

this thursday de oral test and maybe lisan kena buat on friday. macam mana ni?? i didn't prepare anything tok benda alah tu.

hari ni cikgu semua berpakat nak bagi homework banyak-banyak. biasanya hari isnin kurang sikit homework compare to another day. tapi dalam banyak-banyak homework tu sempat je on facebook, twitter, update blog. hehehehe.

 kenapa la i de adik-adik yang banyak giler karenah yang meneningkan kepala otak kakak mereka yang comel ni.

You May Also Like

0 respond