Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

hrmmmm..

by - Wednesday, April 07, 2010

this week homework banyak sangat. tak pernah nak habis. hari ni each subject de homework. hrrmmm.

tadi dah buat oral test. lega dah lepas benda alah tu walaupun dapat markah teruk sikit sebab banyak baca text. maybe kurang preparation + nervous kena berdiri depan kelas. kecewa la jugak tapi nak wat cam mana kenalah do the best on the second one. tinggal lisan je yang belum selesai.

nak sangat benda ni.....


kalau tak dapat ni pun jadi la.



sapa nak belikan?????? 

You May Also Like

0 respond