Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

sakit pergi jauh-jauh ya.

by - Sunday, May 02, 2010

kepala still pening ala-ala orang mabuk. bajet macam tau je rasa pening pale orang mabuk tu camne. tekak memang sakit tak de tanda nak baik pun. nasib baik suhu badan sudah kembali normal.

macam mana ni?? ingat this weekend ley digunakan tok buat revision for upcoming exam next week tapi nampaknya tu hanyalah angan-angan. kenapa lah time critical ni baru nak sakit? haishh. even homework pun belom buat lagi. tetibe rasa kalau lulus semua subjek pun kira bersyukur sangat-sangat.

You May Also Like

0 respond