Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Dilemma

by - Wednesday, December 26, 2012





hanya mampu dimiliki in my dream. huhuhu




I need a brand new laptop. For the next semester. Sebab laptop kat rumah ni dah tak dapat diselamatkan lagi. The original plan is nak laptop baru bila dah masuk degree nanti. Tapi ntah macam mana, dua2 laptop hancur dalam 2 bulan cuti sekolah ni. Ganas tak ganas orang dalam rumah ni.


Now kerja saya is menggoogle segala laptop yang bersesuaian ngan bajet and my needs. Tapi gila susah. At last i give up. Nanti nak pergi LowYat terus ngan mama and borak ngan seller kat sana. Dorang lagi mahir kot. Senang cerita. Tak payah nak pening-pening kepala. That what i dapat after seharian menggoogle. hahaha.



teringin nak guna iphone5. dalam hati and dalam mimpi jelah. in real life takkan dapat pun. 


You May Also Like

0 respond