Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Oneshot by B.A.P

by - Wednesday, February 13, 2013




Hello!!!


Im back!!


With the newest kpop song. Youuuuhooooo.



B.A.P - Oneshot






Okay, lagu dia sebenarnya biasa-biasa je. Macam lagu bap yang lain. Benda yang buat saya jatuh cinta is the MV. It's all about the friendship yang ada dalam satu gang ni.


Dan ia sangat tidak membantu bila saya tengah ada kecelaruan emosi sekarang (biasalah pompuan) sebab tetiba je rasa geram gila-gila, tak puas hati bila tengok ending mv ni. Mana boleh macam tu, mana boleh macam ni. Sejak semalam saya tengok mv ni for the first time, rasa tak puat hati tu tak hilang lagi. Mungkin akan reda in few days. haha.



In my opinion, baik mati je daripada kena betray dengan kawan sendiri. :D



You May Also Like

0 respond