Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

update

by - Wednesday, February 06, 2013



Assalamualaikum..






Hah lepas terkejut tetiba je dah februari, terus senyap for a week. hahahaha.

Next week dah cuti raya cina. Lepas tu terus mid term exam. Wahhh cepatnya dah masuk mid term kan.

Assignment satu hape pun tak start lagi. Study pun dah ke laut dah. Then stress sendiri.



Semalam belajar pasal HTML, lepas tu terus perasan nak buat blogskin sendiri. Sebab blogskin yang paling senang nak edit. Tapi sebenarnya susah sikit sebab kita kena ada sense of design. I ni dah la lemah sikit part main ngan benda-benda creativity bagai ni. Terus tak jadi nak teruskan niat tu.




Rabu = my free day. Nak kena kemas bilik yang dah macam tongkang pecah ni. Nak stay dalam bilik lelama pun dah tak selasa sebab bersepah ya amat.


Kbye.

You May Also Like

0 respond