Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Luahan Perasaan #2

by - Wednesday, March 26, 2014






Dalam dunia ni susah nak puaskan hati semua orang. Kan?? Mana ada orang yang perfect, pasti ada flaws masing-masing.


I may make mistakes. Lots of mistakes yang saya sendiri tak sedar. Sorry.

Kalau nak cari orang yang buat awak sentiasa senang, tu bukan saya.


Susah. Serious susah. Tolak ke kiri, saya pergi kiri. Tolak ke kanan, saya pergi kanan. How i wish i was strong enough to stay in my line.


Hidup ni ada pasang surut. I may be like this now tapi mana tahu kedepan nanti macam mana. Mungkinkah awak tak pernah dengar ayat 'manusia boleh berubah'??


You know, now i'm to lazy to care. Ku bahagia dengan celaku.

I'm certain that i'm not here to please you.


You May Also Like

0 respond