Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Hi

by - Tuesday, April 01, 2014


Eh?? What??!!

Serious dah bulan 4???

Wow cepatnya!!

Baru perasan dah masuk bulan baru. That means bye March, bye suku pertama tahun 2014.

1st April, April Fool Day! Hrmmmm relevan lagi ke april fool ni. Bukan ke sekarang semua orang dah mature tak main joke kekanak ni?? Ke aku je yang dah tak termasuk dalam golongan main gurau kasar ni??

Weyhhhh tau dak yang EXO nak buat comeback. Album baru. Yes yes yes. Tang kpop ni ntah bila nak move on aku pun tak tau.

eh whatever la.

Hello april, please be nice. Lagi dua minggu dah midterm. Now baru la sedar diri tu a student, kena start buat revision and assignment. Cemana nak naikkan semangat eh?? Penyakit M ni teruk gila dah. Bukan nak pikir pasal exam, lagi interested pasal cuti after the midterm. -_____-


This semester dah takmo buat hal dah. Tolong la khairun, sedar diri tu!

You May Also Like

0 respond