Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Weekend Gateaway : Cameron Highland

by - Tuesday, March 27, 2018



Ahhh I just miss updating the blog. Dulu kasi alasan darling laptop condition and the lack of wifi turn me off each time ada rasa nak publish new entry. Now dah ada yang baru pun sama sebab the wifi still takde haha.

So now update cerita super lama jelah. Setahun lepas.



This is an impromptu trip. Orang dah ajak lepas tu kena pulak dengan masa and bajet kita, okay jom pergi. Kira ini adalah pertama kali lah saya pergi ke Cameron Highland.



Car ride dari rumah ke sana mengambil masa lebih kurang 3 jam (kot). Sampai around 1330 ke 1430 then terus la cari makan. Since tak boleh check in lagi, pergi jalan-jalan dulu lah. Mula-mula plan to singgah lavender farm sekali macam ramai orang so pergi tempat lain.






Singgah rose farm syok je layan bunga. Nak balik ke kereta yang dah terparking jauh tu sekali hujan pulak! Jenuh la lari-lari cari tempat teduh.




Pastu sempat la makan strawberry coklat masam masam manis ni.




Petang cuba nasib naik atas ni tapi tak sempat nak makan minum tea kat cafe, dah tutup.






Lepas maghrib singgah jap cari dinner kat pasar malam brinchang. Cameron malam-malam macam mati so relax-relax jelah dalam bilik.




Sebab dah lama sangat perap dalam draft, lain kali sambung cerita the next day.

Till then.



You May Also Like

0 respond