Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

can anyone help me???

by - Monday, June 28, 2010

mak!! tak nak kena marah dengan cikgu sebab tak siap homework! ish, dalam banyak-banyak perkara yang berlaku every year, part ni la yang saya rasa paling menyampah sangat nak lalui. penyemakan buku!!!!!

tu lah padahnya orang yang suka tangguh keje ni. kan tak pasal-pasal dapat susah waktu menjelangnya penyemakan buku ni. haisshhh.. cikgu dah siap remind kat assembly tadi supaya make sure by this week, every single work yang tertangguh tu disettlekan. macam mana ni?? agak-agak sempat tak?? memang banyak la kan yang saya tak siap lagi. even sivik and pjk. harap sangat-sangat sempat nak buat semua keje tu.

tak pasal-pasal kena kurangkan sikit, banyak sebenarnya activity yang tak berapa nak berfaedah. kalau tak memang tak tersiap la kan segala keje yang ada. tapi sempat pulak nak update blog kan.. ni cepat je. rasanya nak siapkan satu soalan add math ambil lagi banyak masa daripada nak siapkan satu entry pendek ni. ;)

You May Also Like

0 respond