Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Excuse me, Salam Lebaran

by - Monday, July 20, 2015



Weh gila teruk dah Raya baru kau reti update blog!

Maaf zahir batin dear blog, gua tengah mengembara cari pengalaman kat alam realiti maklum lah eh eh eh #realitysuckzz #takmaumoveon


Raya tahun ni paling chill actually tiap raya memang chill tapi tahun ni yang palinggggg chill sampai full picture for 1st day raya pun takde wiwiwi

So kita bagi gambar 2nd day with the help of


ha Ain meh tolong Kakdek buat #ootdraya tangkap gambar cecantiks tau nanti nak update kat insta and blog lighting kena cantik angle ke... *click* *click* 


-___________-"

Done. Raya tahun depan memang panjang la list mintak maap awak takpe saya perati je ni.



Have a great time spending raya with your love. Happy Raya uolls!


You May Also Like

0 respond