1/29/2010

bina azam???

tadi dekat sekolah ada sambutan hari membina azam. sambutan dier lebih kurang sama je dengan tahun-tahun lepas. mula-mula dengar ceramah then de persembahan and last sekali nyanyi lagu. cuma tahun ni lain sikit sebab terlebih emosi dalam diri.

hari ni amaani nyer last day kat cbn. dier pindah g sbp. tak jauh sangat pun. sains seri puteri je. alini pun sama. my class captain pulak nak pindah g sains muar. 3 orang ni je*kalo tak silap dapat sbp kat cbn. so semua orang dalam mood bye-bye.

sabrina dari moment dier dapat tau amaani nak pindah da sedih. pe lagi ari ni. ceramah belom start mata da merah. saya mula-mula da set dalam kepale otak 'tak nak nangis'. then bila masok part nyanyian beramai-ramai sab da beria nangis. after that amaani lak nangis. tengok amaani nangis syark pun nangis. lepas tengok ramai da nangis khairun nisa pun mana boleh ketinggalan. mestila join sekali. maka terjadila......


acara 'jom menangis beramai-ramai.'


habis acara dalam dewan sambung kat dalam kelas pulak. macam tahun lepas gak,class teacher akan kasi bookmark yang de kata-kata semangat*rasenye la n nama kita kat atas 2. pas tu buat refleksi utk tahun lepas.

rupanya banyak drama yang berlaku kat dalam kelas waktu f3 taun lepas. tapi tipikal khairun nisa yang memang bukan drama queen ni, tak la trjejas sangat dengan perkara-perkara tu, tempias sikit-sikit 2 normal la. so*i think 4u nyer azam tahun ni ialah 'less drama.' kalo tak de drama pun tak leh gak. coz it's a part our life. cuma tak perlu terlalu banyak. ia akan menyusahkan.


dari tadi mncuba & mncuba utk upload gmbar ttp x boley.mmg bangla btol wimax ni.

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger