Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

olalalala...

by - Sunday, January 24, 2010

Internet connection kat rumah ni SUPER lembap. Dari petang tadi loading tak abis-abis. Memang sangat menguji kesabaran iman. Saja je tak nak bagi saya online puas-puas. Terus terbantut rancangan nak tengok cerita korea kat youtube or mysoju. Semalam ok je tanpa halangan n tak payah nak tunggu lama-lama.

Maybe dia saje je nak suruh study. esok exam pend.islam and physic. For me physic la yang paling susah and complicated. Tak reti kot nak convert,measure,kira velocity,speed etc. etc. sekarang ni just harap sesangat yang paper physic tak susah. Chemistry and biology dah compom x ley score. first test ni sangat senang nak score or fail. sebab markah dier tak banyak. so even silap 1 soalan da boleh menyebabkan orang yang dapat a turun ke b.

sekarang ni kena belajar terima kegagalan hasil daripada kesalahan sendiri.


You May Also Like

0 respond