Olla!

Quick update!
  • Busy dengan folio biology yang mesti dihantar pada next monday.
  • Akhirnya tadi buku SPBT telah selamat dihantar kepada guru tingkatan tapi sedikit terseksa memikirkan macam mana nak buat holiday homework kalau tak de text book.
  • Sudah dapat holiday homework bm, bi, math, sejarah, agama, chemistry, physic, addmath. Ok, semua holiday homework sudah selamat di tangan. Tinggal tunggu waktu nak siapkan je. Ntah bila la tu..
  • Jamuan kelas hari ni memang meriah and best. Banyak sangat gelak sampai sakit tekak. Perut memang penuh-sepenuh-penuhnya lah kan. Dengan senang hati merayau keliling sekolah masuk kelas ke kelas ambik makanan buat macam kelas sendiri. Hebat!
  • Dah confirm yang next monday will be the last day of school for sesi 2010. Maknanya hari selasa dah start cuti. Tapi f3 dapat cuti awal. Esok dorang punya last day. F5 pulak dapat study leave next week. F1, F2, F4, F6(lower) je yang akan datang sekolah hari isnin. Mesti tak banyak orang datang.
Hrmm.. rasanya itu je yang berlaku hari ni. Esok-esok kalau rajin akan tulis/meraban panjang-panjang. Nak kena siapkan folio bio ni. Bubbye!

P.S. in love dengan lagu beautiful by B2ST

Post a Comment

Designed by FlexyCreatives