11/29/2010

Oh blog,

Asal cuti je blog mesti dilupakan dan terbiar. Mesti rasa malas sangat nak menaip membebel ntahpape. Tapi yang peliknya time exam mesti setiap hari ada new entry. Sampai sekarang tak faham dengan diri sendiri. -_-'

Pagi tadi dalam pukul 6.30pagi baru sampai rumah. Dari mana?? Hah, cerita tentang tu hold dulu for the next entry. Tapi as usual tak tau la bila. hehehe.

Hari ni dah isnin. Maknanya dah hampir dua minggu cuti sekolah mula dan selama tu jugaklah beg sekolah, buku semua terletak terbiar kat atas meja tanpa disentuh. Sampai berhabuk-habuk segala. Badan juga dah semakin gemok dek asyik duduk ngadap laptop tak bergerak-gerak dalam bilik tiap hari. Kepala pun dah bengong sebab masa tidur yang sangat tak tentu, kejap sangat awal kejap sangat lambat. Haishh, bila dah jadi gini mula lah fikir yang pergi sekolah tu berkali-kali ganda faedahnya daripada duk melangut kat rumah.

Ok bye, cuaca petang ni dah buat saya rasa nak selubung bawah selimut balik. :D

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2017 l a d y ' s , Blogger