bosan..

Esok sekolah bukak balik lepas beberapa hari tutup semperna cuti deepavali. Sekarang ni hanya mampu menikmati sisa-sisa cuti yang tinggal beberapa jam. Lepas tu baru lah kembali ke buku dan homework.

Cuti kali ni memang 99.9% dihabiskan di rumah. Tak de keluar pergi mana-mana langsung. Nak hangout dengan  kawan, tak de duit. Bila nak ajak mama ayah keluar, muka diorang pun susah nak tengok. Busy memanjang. At the end nasib baik boleh jugak survive dengan tengok drama, dengar lagu, online and blablabla yang sewaktu dengannya. 

P.S. cuaca mendung sejuk buat orang nak baring atas katil bawah selimut tak nak bangun-bangun.

Post a Comment

Designed by FlexyCreatives