Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

bosan..

by - Monday, November 08, 2010

Esok sekolah bukak balik lepas beberapa hari tutup semperna cuti deepavali. Sekarang ni hanya mampu menikmati sisa-sisa cuti yang tinggal beberapa jam. Lepas tu baru lah kembali ke buku dan homework.


Cuti kali ni memang 99.9% dihabiskan di rumah. Tak de keluar pergi mana-mana langsung. Nak hangout dengan  kawan, tak de duit. Bila nak ajak mama ayah keluar, muka diorang pun susah nak tengok. Busy memanjang. At the end nasib baik boleh jugak survive dengan tengok drama, dengar lagu, online and blablabla yang sewaktu dengannya. 

P.S. cuaca mendung sejuk buat orang nak baring atas katil bawah selimut tak nak bangun-bangun.

You May Also Like

0 respond