Penatnya..

Habis badan sakit-sakit. Nampak sangat jarang exercise. Sekali buat, terkejut beruk segala sendi dalam badan.



Tadi de sekolah ganti tok cuti hari raya cina, asyik ingat yang hari ni jumaat sebab sekolah. Padahal dah sabtu. Tinggal esok je boleh bermanja lebih sikit dengan tilam. Lepas tu dah masuk minggu baru. Memang so far tak de lagi hari tanpa homework. Weekdays tu memang petang je tengok tv, online. Dulu mana pernah kesah pasal study. Last minute baru terkial-kial.

Sebenarnya malas sangat-sangat nak bangun pergi sekolah pagi tadi. Hari sabtu ni memang jadual tiap minggu, tengok Marry me, Mary! kat KBSWORLD. Kalau nak tengok hari isnin and selasa, alamatnya tak berhantar la segala homework yang ada and sangat malas nak tengok online. Tapi hari ni da tertinggal last two episode. T_T Good news dia, Dream High ganti slot Marry me, Mary! tu. Excited nak tengok Ok Taecyeon sebab waktu dia kat Cinderella Stepsister dulu tu saya tak tengok.







and my current addiction is

tiap hari bukak and rape replay button. haha.



bila la agaknya nak cuti panjang ni???

Post a Comment

Designed by FlexyCreatives