1/31/2011

February is coming!



Eh, rain pulak? Sempena musim hujan kah?? Haha, tadi tengok cerita full house kat ntv7. Mudanya dia. Teringat dulu satu rumah gila sanggup tak tidur malam semata-mata nak tengok full house sebab dvd pinjam kena pulangkan cepat. Hahaha.

Cuaca sejuk gerimis mendung sejak semalam memang kena sangat dengan masa cuti ni. Memang rasa tak nak bangun langsung dari katil. Bila bangun ingat still pukul 8 rupanya nak dekat pukul 11, mau tak terkejut heartbeat increase macam tengah lari marathon.

Plan cuti raya cina? Entahlah, yang pastinya takkan ke luar negara. Haha, berangan. Mungkin hanya duduk rumah 'study' for intervensi 14 Feb ni. Best kan tarikh dia. Maka pelajar semua bercinta and sambut valentine dengan buku.


No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger