Memang dah tak sabar sangat nak habiskan exam ni.

Hello, assalamualaikum. :)


Akhirnya datang juga kerajinan nak update. Ingat nak update semalam tapi tetiba tak boleh. Kecewa sebab semalam tu dah semangat sangat nak update blog, nak cite pasal paper biology yang boleh sebabkan seseorang mati kena heart attack.

First week of exam dah selesai. Semua subject teras + biology paper1&2 dah selesai. Sekarang tinggal nak berjuang untuk subject elektif yang sangat menakutkan tu je. Harap sangatsangatsangat paper lain senang tak macam paper bio tu.

I really don't know a single thing waktu jawab paper 2. Time tu memang rasa nak drop bio je. Tak nak amik paper bio for SPM. Tapi bila fikir balik, macam buang masa pulak dah belajar biology hampir 1tahunsetengah, lepas tu give up macam tu je. Macam tak patut je.

Exam buat saya rasa masa berlalu dengan sangat pantas. Tetiba je dah hari jumaat. Dah la last paper waktu minggu terakhir before cuti. Lepas exam, sekolah beberapa hari then cuti 2 minggu. Huaahhahaha<--gelakjahat.

Dah la minggu ni cuaca panas melampau. Bangun pagi badan melekit-lekit berpeluh. Nasib baik mama dah beli aircond hari khamis hari tu. Kini, masa tidur terasa lebih indah dan nyaman. Ada macam iklan libresse tak?? Ke macam iklan huggies??  :DDD

Post a Comment

Designed by FlexyCreatives