5/30/2011

yay, cuti-cuti-cuti!

Happy! Bangun pagi tengok atas meja ada laptop. Pelik, sebab dah beberapa minggu ni ayah guna bawak g tempat kerja. Jadi dapat online waktu malam je and bila dah malam mula la rasa malas sangat-sangat nak update blog. Kesian, blog kena neglect sampai dapat lappy baru.

Hari ni, bila laptop de kat depan mata, manfaatkan sepenuhnya.


"Awak dah berjaya buat saya geram sangat-sangat kat awak masa kat putrajaya hari sabtu tu."



Papepun, I really had a great time seeing SUPER JUNIOR M. They're like in front of me. Biar la panas, biar la lama berdiri, biar la tengok dari jauh, biar la tak dapat peluk mereka, biar la donghae and siwon tak ada. Saya tak kisah langsung.
28May2011, such a great day despite all the uncomfortable things that happened before the concert.

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger