Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

dah seminggu rupanya.

by - Saturday, June 04, 2011



Saya tak boleh tidur . Bila bosan then blogwalking then edit blog then post new entry . ^_^
 
Time does fly so damn fast these days kan . Tak rasa pun dah habiskan masa melepak kat rumah selama seminggu . Kurang dari 10 hari lagi dah kena datang sekolah balik .

Cuti sekolah kali ni tak g berjalan memana pun . Masing-masing sibuk dengan kerja tapi sedikit terseksa duduk kat rumah . Siaran TV tak ada yang menarik langsung. Paling tiap hari isnin hingga khamis pukul 1900 berebut remote nak tukar TV3 tengok Nora Elena. Masa lain??? Banyak cerita indonesia je. Don't get me wrong , sometimes i do layan the drama tapi tu pun sebab mama and adik insist nak tengok.

Sekarang ni saya lebih suka blogwalking , jalan-jalan tengok blog orang lain tapi bila nak update blog sendiri jari tu rasa berat semacam. I do know why , maybe a disease called laziness ?? hrrmmmmmm....

You May Also Like

0 respond