6/13/2016

Hardcover Thesis Binding Express : Siap dalam 1 Jam!



Being a person yang sangat suka buat kerja last minute, bila due date dah towards the end baru la reti kelam-kabut nak cari tempat print hardcover. Rata-rata tempat takes around 1-3 days baru siap tapi i had to hantar the report by today. Ngeee pening la google here and there tempat print cepat and somehow mampu milik. Hahaha padan muka diri sendiri.

Thankfully my friend found out about this kedai dekat seksyen 2 shah alam, belakang UiTM Shah Alam je yang nak cater needs students suka bertangguh like me ni and boleh siapkan the hardcover print binding dalam masa sejam je with affordable price. Oh thank you so much i think you did save a lot of students life kot. haha.

Time macam ni memang masa untuk question why la this kedai tak operates in Cyberjaya atau sekitarnya. Or why i didn't study or stay somewhere near Shah Alam. Shah Alam jauhnya lahai nasib baik still reachable. Dalam lembah klang lagi.



Kedai dia besar, selesa and ada ramai helpful staff is totally a plus point. The final product cantik je tak nampak macam a rush production pun. You do need to spend a bit more but that the price you'd pay kan sebab nak cepat kan.




Kalau tak last minutes kau dapat harga RM9.90 je sejilid murah gila. Haa buat lagi kerja last minute padan muka rugi. We survey dekat print shop in Cyberjaya charge RM35 sejilid kena tunggu three days baru siap. Kat sini RM35 siap sejam je! Untungnya students around here. Bersyukurlah awak tak tercampak kat cyber yang serba mahal tu.



Final product yang cantik kemas okay dah boleh tidur dengan tenang sebab sempat hantar on time!



Haa adik-adik sila la bijak membahagi masa and jangan suka bertangguh kang rugi macam akak ni. Nasib baik masih mampu pergi kedai tu. Kalau la suddenly takde transport, kedai tutup, tak terima order or apa je la dugaan kan dah jeopardize your marks. Kena extend semester nyesal nangis airmata darah pun takde siapa boleh tolong.




2 comments:

  1. ermmm kalau kat tempat saya kemaman lagi mahal Rm 70

    ReplyDelete
    Replies
    1. really ?? ingat tu dah mahal dah emm bertabahlah

      Delete

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger