6/18/2011

Nora Elena

Ramai sebenarnya yang dah terkena demam nora elena ni. Lagi ramai jatuh cinta ngan watak Seth Tan yang hopeless romantic tu. I am one of those people.



At first my lovely sister yang kenalkan cerita ni dulu. Then dapat tahu yang cite ni adaptasi dari sebuah novel, lagi la excited nak tengok. Sampaikan sibuk cari novel Kasih Yang Suci tu kat setiap kedai buku yang ada.

Tapi lepas baca novel tu, everything jadi lain sangat. Saya tak suka Seth Tan dalam novel tu dan saya tak bayangkan watak nora tu macam kat dalam tv. Tak caya?? Baca la that novel yourself. Don't just simply read, hayati. Then boleh la kita kaji sama-sama. Ala-ala belajar komsas gitu. ^_^

Lagi satu, novel tu agak kelakar sebab kat sinopsis belakang buku dia dah bagitahu the ending.

 ' Nora Elena akhirnya reda menerima Seth. Dia tidak akan menoleh lagi kerana lelaki itulah syurganya di akhirat nanti. '

Yeaayyy, happy ending!!!

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger