Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Hari-hari terakhir sebelum cuti raya.

by - Thursday, August 25, 2011

Dah lama tak cerita pasal aktiviti seharian. (:

********

Semalam,  ada sambutan hari kemerdekaan but i was not there. Sedihhhh. Kecewaaaa. Tengok gambar kat facebook boleh menyebabkan hati tambah parah. /padanmukesapesurohtakdatang/


Hari ni pulak time chemistry buat experiment. LAST Expt. - soap. Yup, buat sabun. Sabun yang pelik, berminyak, tak wangi tapi memang macam sabun. ^-^   Then, ada Majlis Khatam Al-Quran. Tiap kelas kena sediakan bunga telur untuk pertandingan bunga telur. Saya pilih black and white tapi tak menang pun. Untuk menang kena ada pakej bunga telur lengkap dengan pulut kuning, alas pahar, daun apentahtakingat. Menang nipis la harapan nak menang.


Esok belajar macam biasa tapi balik awal. Pukul 12 dah dismiss sebab semua nak siap-siap balik kampung. Last period kena susun meja exam dalam dewan. Entahlah, tengok lah esok. Macam ramai je nak datang sekolah.

********


Ramadhan dah nak habis. Syawal hampir tiba. Kena mula serious dah tak boleh main-main.

You May Also Like

0 respond