8/08/2011

Love it !

Ahh, hari ni dah isnin. Cepat je masa lalu. It's been a week now. Tinggal lagi 3 weeks, raya, then TRIAL exam.

SPM kurang dari 100 hari, then i'm free. Kena survive lebih kurang 3 bulan je lagi. Lalalala, tak sabar betul nak habis sekolah. Tapi sejak dua menjak ni concentration sedikit terganggu dengan Super Junior. Masa-masa hampir kritikal ni jugak mereka nak buat comeback.






But i'm happy. Rindu dorang kot. Dah setahun dengar bonamana je. I bet elf semua dah hafal lagu Mr. Simple ni siap dengan tarian dia sekali. Siapa yang belum dengar, g la dengar. Best giler, DAEBAK!! Apa?? Tak suka suju?? Tak minat kpop?? Awak lah yang rugi. (:




Hey, kenapa makin hari awak makin hot??? ^-^

Sekarang nak habiskan drama Sungkyunkwan Scandal. Lepas tu mungkin City Hunter. Ikut mood.

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger