Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Love it !

by - Monday, August 08, 2011

Ahh, hari ni dah isnin. Cepat je masa lalu. It's been a week now. Tinggal lagi 3 weeks, raya, then TRIAL exam.

SPM kurang dari 100 hari, then i'm free. Kena survive lebih kurang 3 bulan je lagi. Lalalala, tak sabar betul nak habis sekolah. Tapi sejak dua menjak ni concentration sedikit terganggu dengan Super Junior. Masa-masa hampir kritikal ni jugak mereka nak buat comeback.






But i'm happy. Rindu dorang kot. Dah setahun dengar bonamana je. I bet elf semua dah hafal lagu Mr. Simple ni siap dengan tarian dia sekali. Siapa yang belum dengar, g la dengar. Best giler, DAEBAK!! Apa?? Tak suka suju?? Tak minat kpop?? Awak lah yang rugi. (:




Hey, kenapa makin hari awak makin hot??? ^-^

Sekarang nak habiskan drama Sungkyunkwan Scandal. Lepas tu mungkin City Hunter. Ikut mood.

You May Also Like

0 respond