8/03/2011

Ramadhan

Assalamualaikum. Hello.

SELAMAT BERPUASA !

Alhamdulillah, hari ni dah masuk hari ketiga puasa. Sapa yang dah tinggal puasa??? Haaa, ngaku cepat!

Sambil tunggu mama balik dari Bazaar Ramadhan, ambil peluang mengonlinekan diri. Sekarang ni dah payah sikit nak online. Kena tengok jam, masa and waktu. Dah tak boleh suka hati perut limpa je nak online bila-bila masa yang ko nak. Yelah kan, orang nak exam lagi sebulan so kena la act like one.

Ramadhan, bulan yang mulia ni kena banyakkan kebaikkan. Harap kita semua peroleh keberkatan dalam menyempurnakan ibadah puasa ni. Bak kata ustazah kat sekolah, "Bukan study je kita nak dapat A+ , puasa pun kena dapat A+ . Kena balance dunia akhirat. Tak nak la dapat B or C ."

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger