Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Ramadhan

by - Wednesday, August 03, 2011

Assalamualaikum. Hello.

SELAMAT BERPUASA !

Alhamdulillah, hari ni dah masuk hari ketiga puasa. Sapa yang dah tinggal puasa??? Haaa, ngaku cepat!

Sambil tunggu mama balik dari Bazaar Ramadhan, ambil peluang mengonlinekan diri. Sekarang ni dah payah sikit nak online. Kena tengok jam, masa and waktu. Dah tak boleh suka hati perut limpa je nak online bila-bila masa yang ko nak. Yelah kan, orang nak exam lagi sebulan so kena la act like one.

Ramadhan, bulan yang mulia ni kena banyakkan kebaikkan. Harap kita semua peroleh keberkatan dalam menyempurnakan ibadah puasa ni. Bak kata ustazah kat sekolah, "Bukan study je kita nak dapat A+ , puasa pun kena dapat A+ . Kena balance dunia akhirat. Tak nak la dapat B or C ."

You May Also Like

0 respond