Hello,


Bila hujan-hujan macam sekarang memang syoknya tidur. What am i doing here?? Saya rindu blogging ^_^

Akhirnya, trials dah selasai. What next?? Dapat result, gerak gempur, study, ulangkaji, and SPM. Woohooo! Tak sangka yang tinggal dua bulan je nak sekolah. Lepas tu dah bukan budak sekolah lagi.

Dah tiga minggu duduk dalam dewan jawab exam. Tadi masuk kelas, jumpa kengkawan, beborak dengan senang hati - rasa semacam je. Rindu suasana dalam kelas. Bergosip tak pandang kiri kanan. Hrmmmm, sekejap je lagi sekolah nak habis. Cepatnya!!


Dah dengar A-cha by Super Junior???  Best kan.. best kan.. best kan!! Ok, aku sorang je yang terlebih excited. It doesn't sound like a super junior song though.  I mean, super junior jarang or maybe memang tak pernah langsung bawak lagu rock as their tittle song. Bising and banyak jerit-jerit. Tak dengar lagi?? Takpe, dengar lagu Ooopss!! - Super Junior ft (fx) . Suka lagu ni. Beat dia ala-ala cheer's song sikit. Best dengar leeteuk, shindong , eunhyuk, donghae , heechul rap. (✿◠‿◠)
 This week maybe boleh dapat result for half of the subjects. Habislah...

Post a Comment

Designed by FlexyCreatives