9/15/2011

Satu je lagi :D

Hey, meet my new scandal :DD


Yayyy!! Esok cuti. Hari ni dapat la online puas-puas. Wuaaahhahahahah #evillaugh

Next week tinggal paper Physics. Alhamdulillah, trials almost done. This week tense betul. Semua subject elective yang punya lah susah tahap tak ingat /kalautakstudybetulbetul/. Memang tak dapat nak online dengan tenang. Tapi tidur tetap wajib, tak boleh diganggu. Saya sendiri pelik dengan orang yang tak tidur or kurang tidur time exam ni. Tak tidur sebab study ya. Bukan sebab tengok online korean drama or variety show. Dah sah-sah tidur lambat tu langsung tak membantu. Menyusahkan lagi adalah. Karang semua yang kita study tengah malam buta tu sia-sia sebab tertidur dalam exam hall. Kita jugak yang frust sendiri.

Next week masa untuk release tension! Super Junior nak buat comeback dengan Repackage Album ~ A-cha. Sukasukasukasukasukasuka!!!

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger