10 days shinee challenge - Day 9






Ohh mai.. Challenge dari last year kot. Totally forget bout this. Nasib baik tadi gedik nak tengok draft.

Emmmm.. sebenarnya bila check balik.. saya start buat this challenge on Dec 2012. 10Days challenge pun ambil masa more than a year! Hebat tak hebat tahap ketidakrajinan si nisa ni.

Okaylaaa nak sambung. Dah hari kesembilan. Lepas ni satu je lagi. Satu. Harap selesai bulan ni.


9. The song that you can’t stop replaying & why


One of my favorite shinee song is





One for me from the very first SHINee album - THE SHINee WORLD track no.5


Ntah kenapa suka sangat lagu ni siap masuk dalam playlist lagu dodoi nak tidur. Padahal punya lah banyak lagu ballad yang awesome dalam 1st album dorang tu yang ni jugak yang i dok replay. Ulang banyak kali pun tak bosan.



Post a Comment

Designed by FlexyCreatives