3/26/2014

Luahan Perasaan #2






Dalam dunia ni susah nak puaskan hati semua orang. Kan?? Mana ada orang yang perfect, pasti ada flaws masing-masing.


I may make mistakes. Lots of mistakes yang saya sendiri tak sedar. Sorry.

Kalau nak cari orang yang buat awak sentiasa senang, tu bukan saya.


Susah. Serious susah. Tolak ke kiri, saya pergi kiri. Tolak ke kanan, saya pergi kanan. How i wish i was strong enough to stay in my line.


Hidup ni ada pasang surut. I may be like this now tapi mana tahu kedepan nanti macam mana. Mungkinkah awak tak pernah dengar ayat 'manusia boleh berubah'??


You know, now i'm to lazy to care. Ku bahagia dengan celaku.

I'm certain that i'm not here to please you.


No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger