5/06/2014

Quick Update



Oh hi. How are you??


Me is surviving just fine here. Midterm break dah habis. Dah kenapa cepat sangat masa berlalu tak tunggu anyone pun. Kelip mata dah 24jam. Kusyuk buat assignment sambil menyambil layan drama and youtube tup-tup dah pagi. Tang tu boleh pulak multitasking. Sungguh tak paham ngan diri sendiri.

Nowadays, i try to organize my things leklok sikit supaya hidup rasa lebih mudah. Bila semua benda dah teratur, yang kusut pun boleh nampak cam senang sikit kan. Semangat yang hilang pun boleh datang balik, errr i guess.


Semester ni tinggal sebulan je lagi. I seriously need to get my mind straight kalau nak reach my target. Ya Tuhan, help.



layan ni dulu sementara nak dapat mood utk sambung buat assignment.




No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger