1/10/2015

Dear 2015,



HAPPY NEW YEAR !!




Dah lebih seminggu dah 2015 baru reti nak post pasal new year. Better late than never. No??


Okay sesuka hati aku la nak cerita apa kat sini kan.


Hari tu konon nak update pasal birthday tapi takde cerita menarik pun. Dah tambah tua dah tak rasa excited nak celebrate birthday dah. Lagi excited nak get together makan borak lepak bercuti bersama yang tersayang.


Seperti biasa, kalau update pasal tahun baru mesti cerita pasal azam. Kali ni harapan tahun baru nak berjaya jadi better me je. Malas ah nak azam lebih-lebih kang mesti tak tercapai. Dah check first entry last year, azam yang sama jugak. Tapi kenapa rasa macam takde perubahan ketara. Sikit sangat alahai kamu need to work harder khairun.







No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger