Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Dear 2015,

by - Saturday, January 10, 2015



HAPPY NEW YEAR !!




Dah lebih seminggu dah 2015 baru reti nak post pasal new year. Better late than never. No??


Okay sesuka hati aku la nak cerita apa kat sini kan.


Hari tu konon nak update pasal birthday tapi takde cerita menarik pun. Dah tambah tua dah tak rasa excited nak celebrate birthday dah. Lagi excited nak get together makan borak lepak bercuti bersama yang tersayang.


Seperti biasa, kalau update pasal tahun baru mesti cerita pasal azam. Kali ni harapan tahun baru nak berjaya jadi better me je. Malas ah nak azam lebih-lebih kang mesti tak tercapai. Dah check first entry last year, azam yang sama jugak. Tapi kenapa rasa macam takde perubahan ketara. Sikit sangat alahai kamu need to work harder khairun.







You May Also Like

0 respond