2/05/2010

mereng kepalaku

waaaa. nape esok mesti sekolah??? malas gila nak g sekolah kot. homework bertimbun hampir mengalahkan tsunami 2 x de tanda-tanda nak surut.

setelah da 15+ tahun buat experiment. akhirnya dapat juga result dier.

aim : utk mengkaji hubungan antara khairun nisa dengan penyakit pelupanya.

hypothesis : semakin bertambah usia semakin teruk penyakit pelupa yg dialami.

conclusion : hyputhesis is accepted.

ni kalo peka x lulus jugak mmg de sumthing wrong ni.


agaknya memori kad dalam otak ni da penuh. so da x boleh simpan data dengan baik. dari bende yg remeh sehingga bende penting mesti de je yang lupa. terok betul. tak tau la camne bila da tua nanti. silap ari bulan diri sendiri pun boleh lupe. hishh. mintak jauh.

antara perkara yang dilupai :

lupa buat homework*lupe ke wat-wat lupe i pun kurang pasti. kompom la kalo 1 hari x cakap 'alamak!!' or 'oh no!!' tak kan lengkap.

lupa nak bangun tido*ni 1 lagi yg tdk difahami. da 2 hari da bangun lambat. syok je bermimpi sampai terlupa nak bangon. tadi free je kene marah ngan pengetua sebab datang lambat.

lupa nak mandi*ni da kes parah. disebabkan terlalu syok tido or online or tengok tv sampai tak sedar yang da asar dan saya tak mandi lagi. hishhhishhhishh. anak sape la ni.

dan banyak lagi. malas nak menaip. kalo list 1 per 1 sampai esok x publish-publish. over. cakap jela malas. ;)

esk b'day ayah. igt nk ajk g pavillion utk mkn smbil shopping. :)

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2017 l a d y ' s , Blogger