cuti

akhirnya jadi jugak ke cherating. redah je walaupun x pasti boleh dapat bilik ke tak. lepas penat menyoal beberapa hotel. dapat gak hotel...



nama rumah yg diduduki..



antara aksi yg sempat disnap..




ok.cukup dengan pic tu semua. eastern pavillion best. ade 12 unit and each unit de private pool masing2. tu yg wat saya jatuh terduduk then terus cakap ok kat mama. and each unit have different style mengikut negeri masing2. for example negeri sembilan pavillion de bumbung minangkabau dier.

after check-out g kuantan tok hntar kak mira. dier cuti dua ari je. kesiannn. hehehe. disebabkan kawan serumah dier tak sampai lagi and kteorg tak lah kejam sgt nak tnggalkn dier kat umah sewa dier tu sensorang kteorg pun berangkatlah ke salah satu mall yg de kat kuantan tu. and guess what??? saya dapat sepasang kasut. yesss. semalam mood mama ngah baik. dier ikut je kalo kite ajak g memana. hari sabtu da dapat sandal. so tinggal nak shopping baju je. (:

bila agaknya my phone nak berbunyi???
still waiting.....

Post a Comment

Designed by FlexyCreatives