oh cuti.

cuti CNY da mula. hari jumaat hari tu sume cikgu berlumba-lumba kasi holiday homework and suruh murid-muridnya yang comel ni hantar buku yg tak dorang tak tanda lagi. so last week agak buzy siapkan homework so that boleh hantar hari jumaat. as usual for me, kalo cikgu mintak 4 buku saya bagi 1 buku je. sangat liat buat homework.

hari jumaat tu gak masa chemistry free je kene sembur ngan teacher sebab tak anta buku. dah la tak anta buku, tak wat exercise yg dier suruh pulak, mau tau bergegar lab dengan suara dier memaki anak muridnya yang comel ni. padan muka.

saya cuti seminggu. tapi tak de perancangan lagi nak menghabiskan masa cuti ni kat mana. mama kata nak g cherating. tapi tak sure jadi ke tak cause semalam check hotel sume penuh. hrmmmm. kalo tak dapat g memane nak tak nak terpaksalah habiskan 1 minggu ni lepak kat rumah. berat badan akan bertambah kalo itu terjadi. oh tidakkk!!

ok. itu saja. mama on the way back home. nak bawa anaknya yang comel ni g shopping. ;)

Post a Comment

Designed by FlexyCreatives