Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

oh cuti.

by - Sunday, February 14, 2010

cuti CNY da mula. hari jumaat hari tu sume cikgu berlumba-lumba kasi holiday homework and suruh murid-muridnya yang comel ni hantar buku yg tak dorang tak tanda lagi. so last week agak buzy siapkan homework so that boleh hantar hari jumaat. as usual for me, kalo cikgu mintak 4 buku saya bagi 1 buku je. sangat liat buat homework.

hari jumaat tu gak masa chemistry free je kene sembur ngan teacher sebab tak anta buku. dah la tak anta buku, tak wat exercise yg dier suruh pulak, mau tau bergegar lab dengan suara dier memaki anak muridnya yang comel ni. padan muka.

saya cuti seminggu. tapi tak de perancangan lagi nak menghabiskan masa cuti ni kat mana. mama kata nak g cherating. tapi tak sure jadi ke tak cause semalam check hotel sume penuh. hrmmmm. kalo tak dapat g memane nak tak nak terpaksalah habiskan 1 minggu ni lepak kat rumah. berat badan akan bertambah kalo itu terjadi. oh tidakkk!!

ok. itu saja. mama on the way back home. nak bawa anaknya yang comel ni g shopping. ;)

You May Also Like

0 respond