2/28/2010

buzy week.

yeah. esok dah monday. homework tok last monday pun de yang belom siap. macam mana ni? agak-agak sempat tak nak siapkan semuanya? arrgghhh. da lah next week kompom buzy giler. half week kat luar kelas. monday and tuesday after recess kawad da start. wednesday and thursday raptai penuh kat sekolah and stadium. sabtu da hari sukan. yeahh. memang schedule sangat padat. homework kompom menimbun. asal tahun lepas homework tak sebanyak ni ek? masih tertanya-tanya sampai sekarang. satu lagi. spot talk on monday. asal la minggu ni gak giliran my class. tak ley tunggu after sport day ke? da la last week budak form 3 yang wat spot talk kene marah ngan principal sebab tak prepare and dier da bagi warning kat next class yang wat spot talk wajib wat betul-betul. kalo tak terima je la kata-kat nasihat dier depan semua orang dalam dewan. hrrmmmmm....


mama, adek tak nak g sekolah esok boleh tak??? please......

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger