6/25/2010

so baby won't you come to me i'll make you make you happy

currently in love with this song.. 






love SS501, especially the leader!!! :D

habislah. korean song sudah berjaya men'conquer' my playlist. sejak bila??? entah, saya pun tak sedar. sedar-sedar baru perasan yang sekarang ni dah tak dengar sangat lagu bahasa lain even malay and saya dengan jayanya sudah menyebarkan virus-virus kpop ni kat family + kawan. dulu kalau cakap pasal korea tahu drama dier je. tu pun tengok yang popular-popular tayang kat 8tv. and dulu tak de nya tangan ni dengan rela hati nak tekan channel 303 kat astro tu tapi sekarang ni tak sah kalau satu hari tak tekan that channel.

ha, cerita pasal channel 303 teringat pulak tadi tengok music bank. nasib baik tetibe teringat hari ni jumaat kalo tak mesti terlepas. kyuhyun sudah balik!!! suka-suka.. :) rasa macam tak best je tengok super junior perform without kyuhyun. tadi cepat-cepat bukak youtube dengar lagu no other. macam best je. :)

ok, cukop pasal korea. sekarang nak masuk cerita pasal bola. sangat tak suka bila dah masuk musim GO GOAL BOLA ni sebab saya tak tengok/minat bola. so bila kawan-kawan start cerita pasal bola kat sekolah memang blur semendang la. tak boleh nak interrupt langsung. memang sangat clueless. one more thing, bila mama dan ayah dah buat pakatan axis tengok bola macam dorang je yang ada kat rumah. tak bagi can langsung kat anak-dorang-yang-comel-ni nak tukar another channel. lepas tu dorang start la jadi pengulas bertauliah. rasanya semua orang kalau tengok apa-apa game pun mesti automatic jadi like that. am i right?

p/s : really buzy mengupdate buku-buku latihan tok penyemakan buku next-next week. malasnya!!

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2017 l a d y ' s , Blogger