Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

SS3, nak ke tak nak???

by - Wednesday, February 16, 2011



Super Show 3 : Super Junior the 3rd Asia Tour in Malaysia

Tarikh : 19 March 2011

Tempat :Stadium Putra Bukit Jalil

Harga Tiket :
Rock Pit RM480
Terrace Seats RM480
Balcony Seats RM370
Partial Restricted View RM220

Nak pergi ke tak nak????? Ajak kakak and adik masing-masing jawab tak de duit. Sabar je lah. SS2 dulu tak pergi sebab masa tu tak berapa kenal super junior ni. Just tahu dorang ni penyanyi sorry-sorry yang ramai tu. Sekarang dah tahu nama sorang-sorang. So, dah boleh pergi la kan. Tapi masalahnya harga tiket dia tu lebih mahal dari SS2. Tengok harga tiket bajet terus lari. Huarrghh.

..........

Tadi exam physics mati tercekik tengok soalan dia. Kira bersyukur sangat lah kalau lulus Physics kali ni. Esok Bahasa Inggeris, ringan sikit. Tu yang sempat online sekarang ni. (:

You May Also Like

0 respond