2/16/2011

SS3, nak ke tak nak???



Super Show 3 : Super Junior the 3rd Asia Tour in Malaysia

Tarikh : 19 March 2011

Tempat :Stadium Putra Bukit Jalil

Harga Tiket :
Rock Pit RM480
Terrace Seats RM480
Balcony Seats RM370
Partial Restricted View RM220

Nak pergi ke tak nak????? Ajak kakak and adik masing-masing jawab tak de duit. Sabar je lah. SS2 dulu tak pergi sebab masa tu tak berapa kenal super junior ni. Just tahu dorang ni penyanyi sorry-sorry yang ramai tu. Sekarang dah tahu nama sorang-sorang. So, dah boleh pergi la kan. Tapi masalahnya harga tiket dia tu lebih mahal dari SS2. Tengok harga tiket bajet terus lari. Huarrghh.

..........

Tadi exam physics mati tercekik tengok soalan dia. Kira bersyukur sangat lah kalau lulus Physics kali ni. Esok Bahasa Inggeris, ringan sikit. Tu yang sempat online sekarang ni. (:

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2017 l a d y ' s , Blogger