2/25/2011

I'm excited!

Yay , yay , Yay !!






Maaflah ya. Banyak sangat benda yang buat saya tak tentu arah ni.

Esok nak pergi kem unit beruniform. Walaupun hanya dua hari tetap excited rasa macam seminggu.

Hari selasa last paper for intervensi. Chemistry 1 and 2. Sepatutnya on monday tapi cikgu postpone sebab ada kem weekend tu. Kesian lah dengan orang yang pergi kem tu. Akhirnyaaa. Penat kot nak exam sampai 3 minggu ni. Otak dah kena perah tak henti-henti.

Hari jumaat pulak maybe pergi menembak betul-betul. Baru je semalam belajar pegang senapang, next week dapat tembak betul-betul punya. Huhu.

Next week jugak dah start latihan hari sukan. Yeahh, kawad kaki! Ok, yang ni sebenarnya tak berapa excited sangat lah. Sape nak muka hitam. :(

Lastly, excited dengan big bang's comeback. Dari tahun lepas dah tungggu, tak habis-habis postpone. Geram!

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2017 l a d y ' s , Blogger