Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

masam-masam-manis

by - Wednesday, February 23, 2011

Mandi , makan , online , semua dah. Study je yang tak buat lagi. Esok dah la biology paper 1 and paper 2.

Tadi memang best jawab paper addmath. Berserabut kepala otak tengok formula differentiation tu semua. Tengok la nanti boleh lulus ke tidak. Harap cikgu lembut hati kasi markah bonus banyak-banyak.




Pagi tadi jugak tetiba cikgu buat announcement esok ada latihan menembak kat mana ek?? IPD Dang Wangi rasanya. Tak tahu nak expect apa kat sana. Tapi latihan tu petang, kena stayback tu yang liat sikit.

And esok mama and ayah nak pergi padang. Bukan padang dekat dataran merdeka tu ya. Padang, Indonesia. Diorang bercuti tak ajak anak-anak. Sedih betul.


Hello, darling.

You May Also Like

0 respond