2/23/2011

masam-masam-manis

Mandi , makan , online , semua dah. Study je yang tak buat lagi. Esok dah la biology paper 1 and paper 2.

Tadi memang best jawab paper addmath. Berserabut kepala otak tengok formula differentiation tu semua. Tengok la nanti boleh lulus ke tidak. Harap cikgu lembut hati kasi markah bonus banyak-banyak.




Pagi tadi jugak tetiba cikgu buat announcement esok ada latihan menembak kat mana ek?? IPD Dang Wangi rasanya. Tak tahu nak expect apa kat sana. Tapi latihan tu petang, kena stayback tu yang liat sikit.

And esok mama and ayah nak pergi padang. Bukan padang dekat dataran merdeka tu ya. Padang, Indonesia. Diorang bercuti tak ajak anak-anak. Sedih betul.


Hello, darling.

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2017 l a d y ' s , Blogger