Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Ok, dah confirm dah!

by - Tuesday, February 22, 2011

Masih tak percaya sebenarnya. Tapi kena percaya jugak.

I . AM . GOING . TO . SUPER . SHOW . 3 . !!!!!!!!!!

Baru je hari tu timbang-timbang whether nak pergi ke tak nak. Tetiba dah terbeli ticket. Hahaha. Thanks to Nani! Kalau dia tak beria ajak pergi, tak kan jadi kot.

Super Juni - ORR


Taulah saya terlambat sikit. Orang lain dah pergi SS2 tahun lepas. Nak buat macam mana, time tu belum kena serang demam kpop lagi. First time attend concert artist luar negara ni. Ada apa-apa tips nak bagi tak??

Super Junior dah datang banyak kali, SHINee bila lagi ek???

You May Also Like

0 respond