2/22/2011

Ok, dah confirm dah!

Masih tak percaya sebenarnya. Tapi kena percaya jugak.

I . AM . GOING . TO . SUPER . SHOW . 3 . !!!!!!!!!!

Baru je hari tu timbang-timbang whether nak pergi ke tak nak. Tetiba dah terbeli ticket. Hahaha. Thanks to Nani! Kalau dia tak beria ajak pergi, tak kan jadi kot.

Super Juni - ORR


Taulah saya terlambat sikit. Orang lain dah pergi SS2 tahun lepas. Nak buat macam mana, time tu belum kena serang demam kpop lagi. First time attend concert artist luar negara ni. Ada apa-apa tips nak bagi tak??

Super Junior dah datang banyak kali, SHINee bila lagi ek???

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger