telefon bimbit

Sekarang tengah sedih. Tak tau salah dekat mana, my lovely phone dah tak boleh on balik. Masuk kali ni, dah tiga kali phone tu buat hal.

Memang lah phone is not very important device for me, tapi ada masanya benda tu jugak lah yang dicari. Walaupun dalam sebulan, dua tiga kali je dia berdering.

Now, tengah cuak jadi jalan macam mana nak bagitau ma. Confirm dia bising and suruh tukar phone. Tu yang lemah sangat, phone tu banyak betul kenangan.


Sony Ericsson W910i. Phone ni ma belikan as a birthday present tahun 2007. At that time, model ni kira yang paling baru la. Penat merayu merengek, dapat jugak. Phone ni pulak jenis yang manja and perlu jadi elok-elok macam permata paling berharga. Dah namanya manusia, confirm ada terjatuh, terhempas sikit. Akhirnya....... BYE BYE





Sekarang ni dah tak de telefon bimbit. I can't do anything about that. Nak beli baru, tak mampu.

Post a Comment

Designed by FlexyCreatives