4/09/2011

oh, hero malaya!

Biasanya cerita pasal k-pop tapi hari ni special edition. Cerita pasal hero malaya yang hot. Malaysia pun ada ok orang yag hot macam Rain tu. Mana tau salah sorang dapat jadi menantu mama. Lalalalala~


Contohnya....

oh, lesung pipit dia~ kongsi boleh???

Awal Ashaari. Tapi dia dah ada yang punya la pulak. Dah tak single lagi. Kecewa sikit, ok tipu, sangat jealous sebenarnya.




Ok, next candidate..


yes, yang ni confirm single.
Shah Jazle. Tapi dengar cerita dia lebih suka perempuan yang lebih tua. Dengar cerita la kannn..




Dan....

 
handsome la awak ni..
Kamal Adli. Suka tengok dia berlakon kembar siang.





Banyak lagi hero-hero malaya yang tak sempat disebut. Lain kali kalau rajin saya buat part 2 pulak ek. Jadi hero malaya, please grab my attention to you.

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger