4/04/2011

orang yang peramah ni bagus tau..

Senang je nak dapat kawan. Cepat je dapat sesuaikan diri dekat tempat baru.

Tapi...

Anda tau tak banyak sangat beza antara orang yang peramah and orang yang terebih peramah.

Sila la kurang kan sikit sifat busybody tu. Rimas tau tak. Ambil tau apa yang perlu je la. Tak payah la nak sibuk hal orang lain yang tak de kena mengena dengan hidup awak!

Peramah tu perlu malah sangat digalakkan.  , tapi over friendly tu sangat annoying.




Bila cuaca panas , suhu kemarahan pun cepat je naik. Sekarang ni tengah bayangkan macam mana kalau duduk dekat negara sejuk suhu bawah 0°C , mesti jarang sangat marah.

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger