Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Contest Link Blog Saya Unik

by - Thursday, July 21, 2011

 
First of all, thanks to Alyn sebab tag this contest to me. Maaf ya, baru sekarang sempat reply your tag. Maklumlah, orang busy. Errrhemmmmm *tetiba sakit tekak


Syarat Penyertaan :

Ada kat sini , baca sendri.

tarikh tutup: 29 AUGUST 2011

hadiah pertama: Top up RM30
hadiah kedua: Top up RM20



Link blog ni memang la tak gempak mana. Masih di paras normal rasanya. Haa, nisa tu dah terang-terang la my name. Then, i combine with nonsense sebab blog ni basically tempat saya write benda nonsense tak penting. Kononnya, tempat mengarut segala cerita biar bagi gempak semacam. So, sudah terang lagi nyata yang this blog is all about me and my nonsense mind along with k-pop. *k-pop nak jugak entefrem

You May Also Like

0 respond