Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Sabar sabar sabar sabar...

by - Monday, July 11, 2011

Assalamualaikum , annyeong !

Baru dapat tahu yang akan ada SHINee World Concert Live in Singapore , 10 September nanti. Bila SHINee ni nak datang Malaysia. Asyik singgah jiran tetangga sebelah je. Geram tau tak.

Saya mau jumpa awak - awak - awak - awak & awak.

Oh, and result PLKN dah keluar. But i'm still don't know whether i got it or not. The website server is down, maybe due to the excessive number of people yang lahir tahun 1994 excited nak berkhidmat untuk negara. Lepas dah berpuluh-puluh kali refresh benda yang sama, saya give up. I don't care anymore if i dapat ke tak. Dapat, syukur. Tak dapat, lagi la bersyukur.


Saya juga share di sini yang saya sudah tertarik dengan

Yupp, B1A4. Nak-nak lagi yang pakai topi tu. Alaaa, yang B tu.

Lagu B1A4 - Only learn bad things tu dah berpuluh-puluh kali direplay. Suka jugak dengan Boyfriend and Block B. So far, tu je the only rookie group that caught my attention.  ┐('⌣'┐)(┌'⌣')┌

You May Also Like

0 respond