7/11/2011

Sabar sabar sabar sabar...

Assalamualaikum , annyeong !

Baru dapat tahu yang akan ada SHINee World Concert Live in Singapore , 10 September nanti. Bila SHINee ni nak datang Malaysia. Asyik singgah jiran tetangga sebelah je. Geram tau tak.

Saya mau jumpa awak - awak - awak - awak & awak.

Oh, and result PLKN dah keluar. But i'm still don't know whether i got it or not. The website server is down, maybe due to the excessive number of people yang lahir tahun 1994 excited nak berkhidmat untuk negara. Lepas dah berpuluh-puluh kali refresh benda yang sama, saya give up. I don't care anymore if i dapat ke tak. Dapat, syukur. Tak dapat, lagi la bersyukur.


Saya juga share di sini yang saya sudah tertarik dengan

Yupp, B1A4. Nak-nak lagi yang pakai topi tu. Alaaa, yang B tu.

Lagu B1A4 - Only learn bad things tu dah berpuluh-puluh kali direplay. Suka jugak dengan Boyfriend and Block B. So far, tu je the only rookie group that caught my attention.  ┐('⌣'┐)(┌'⌣')┌

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2017 l a d y ' s , Blogger