Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

WOWOW

by - Wednesday, July 27, 2011

Sambil tengok Immortal Song, update blog kejap. ^-^

July dah nak habis. Puasa makin dekat. Alhamdulillah, qada' puasa semua dah selesai. SPM around the corner je. Preparation???? Rasanya baru 1/4. Takut, sangat takut. Sape yang tak nak dapat result cemerlang kannn.

Last friday, ada Solat Hajat and Khemah Ibadat untuk murid PMR & SPM. Lepas da berusaha, kenalah mintak redha Allah kan. Barulah berkat segala yang kita buat dunia akhirat. Even just for 2 days, I really learned a lot.

Minggu ni minggu terakhir kokurikulum. Semua kelab/persatuan nak buat jamuan akhir. Lepas puasa, automatic dah masuk exam mode. Dah tak fikir benda lain lagi dah. So, this week je la tinggal untuk buat makan-makan. Actually, tak sedar langsung rupanya dah almost 7 month bergelar kakak form 5. Lagi 5 bulan, dah bukan murid sekolah lagi. Awesome betul!!

 Ok, Hyorin menang this week. :DD

You May Also Like

0 respond