WOWOW

Sambil tengok Immortal Song, update blog kejap. ^-^

July dah nak habis. Puasa makin dekat. Alhamdulillah, qada' puasa semua dah selesai. SPM around the corner je. Preparation???? Rasanya baru 1/4. Takut, sangat takut. Sape yang tak nak dapat result cemerlang kannn.

Last friday, ada Solat Hajat and Khemah Ibadat untuk murid PMR & SPM. Lepas da berusaha, kenalah mintak redha Allah kan. Barulah berkat segala yang kita buat dunia akhirat. Even just for 2 days, I really learned a lot.

Minggu ni minggu terakhir kokurikulum. Semua kelab/persatuan nak buat jamuan akhir. Lepas puasa, automatic dah masuk exam mode. Dah tak fikir benda lain lagi dah. So, this week je la tinggal untuk buat makan-makan. Actually, tak sedar langsung rupanya dah almost 7 month bergelar kakak form 5. Lagi 5 bulan, dah bukan murid sekolah lagi. Awesome betul!!

 Ok, Hyorin menang this week. :DD

Post a Comment

Designed by FlexyCreatives