Tinggal seminggu..

Annyeonghasayo! Ceteka ktorang sape?? Sape teka betul dapat adiah tau :)


Lepas dah tolak segala cuti yang ada, tinggal lagi seminggu je sekolah before SPM. Huaarrgggghhh... perasaan dah campur-baur macam rojak. Excited nak tinggalkan sekolah, no homework! tapi rasa sedih pisah ngan kawan. Papejela.

Hari ni khamis, maknanya esok friday. Friday, friday, friday!! rebecca black Ada music bank. This week special sikit sebab banyak artist bestt. SNSD (Girls Generation ) , Secret and Kim Hyung Jung buat comeback stage!!! Sumpah excited terlebih untuk esok. Tak sabar, tak sabar, tak sabar! K, sejak bila kau jadi die-hard-fans mereka semua ni?? =D

2011 dah nak habis, tapi hati still hope SHINee buat comeback within this year. Tak kesah la bulanduabelas pun, asalkan ada. I know they're doing really well in Japan, i'm happy for them. Tapi saya rindu nak dengar lagu baru dorang. Nak tau jugak pe lagi yang dorang nak try lepas ni. Nak tengok dorang kat variety show. Arrgghh, i just miss them. Bila nak datang sini, sayang???

..........

Esok kat sekolah de Hari Penyampaian Sijil aka Everybody's Day. If i datang esok, maknanya tu lah first and definitely last day attend everybody's day kat sekolah. Selama 5 tahun sekolah, each time everybody's day mesti je tak datang. Bangun lambat la, malas la, sakit la, ada je la alasan. Lagipun selama ni mana la pernah nak dapat sijil. Tahun ni je aktif sikit, tu yang dapat tu. Tema tahun ni.... errr, lupa la pulak. Nanti once i remember, i'll update.

Tadi de gerak gempur sejarah. The very last gerak gempur yang ada. Finally! Habis jugak gerak gempur. Lepas ni buat latihan, latihan, and latihan. Gerak gempur kat sekolah sumpah tak de langsung semangat nak buat. Tadi dapat soalan, baca then jawab pe yang tau je. Lepas tu?? Dah ada kat NEVERLAND. Yess, tidur!! Malas nak fikir betul-betul. Bila rasa macam dah lama gila tidur, bangun pandang jam. And masih ada 1hour30minutes before recess time. Dalam hati dah macam, 'gila la. aku rasa dah cukup lama tido siap mimpi segala bagai, baru sejam habis.'  Time tu dah mati kutu tak tau nak buat apa, jeling orang belah kiri dia tengah serius jawab paper. Orang belah kanan tengah tidur. Orang belakang pulak siap dah keluarkan buku chemistry. Hahaha. Will miss them very much bila dah habis sekolah nanti.




Cak!! Haa, kami infinite! Sapa teka betul?? Kiss sikit. Muuuaahhh (◕‿-)
P/S yang paling kanan tu saya punya ya.

Which one you prefer more?? SNSD The Boys Kor. or Eng. Version?? Or did you hate them??

Post a Comment

Designed by FlexyCreatives